Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 1-2 χρόνια
Περιγραφή:
Η Κυδωνίτσα είναι μια ποικιλία που τα τελευταία χρόνια καλλιεργείται όλο και περισσότερο στην Πελοπόννησο. Διαθέτει έντονο φρουτώδη χαρακτήρα και αρώματα πυρηνόκαρπων, όπως ροδάκινο και κυδώνι με ελαφριές νότες λουλουδιών. Το στόμα ακολουθεί τα αρώματα της μύτης, ισορροπώντας την οξύτητα και την λιπαρότητα. Συνδυάζεται με σαλάτες, λευκά κρέατα, ψητά ψάρια, μαλάκια και λαδερά φαγητά.