Περιγραφή:
Συλλέγοντας στέμφυλα διαφόρων ποικιλιών, σε άριστη κατάσταση, η Poli μας χαρίζει εξαιρετικά αποστάγματα.
Χρησιμοποιούνται στέμφυλα που προέρχονται από την παραγωγή του Amarone (Corvina, Rondinella, Molinara) και η απόσταξη γίνεται υπό κενό με την μέθοδο Chrysopea. Το απόσταγμα ωριμάζει σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για ένα χρόνο αποκτώντας σύνθετα αρώματα και γεύσεις.
Τα αρώματα του ξύλου (βανίλια και κακάο) συνδυάζονται αρμονικά με αυτά από την πρώτη ύλη( σύκο και σταφίδες) και οδηγούν σε ένα πολύπλοκο απόσταγμα με αξέχαστη πικάντικη επίγευση.
Απολαύστε τη σκέτη στο τέλος ενός δείπνου ή γεύματος, ή παρέα με ένα αρωματικό εσπρέσο.