Κωδικός: 02.01.4010
Παραγωγός: Johnnie Walker
JOHNNIE WALKER A SONG OF FIRE - Game Of Thrones Collection
48,00€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

10
Παραγωγός:
Johnnie Walker
Τύπος:
Blended Whisky
Υποτύπος:
Blended Scotch
Περιοχή:
Lowlands
Φιάλη:
50cl
Αλκοόλ:
40.8%
Περιγραφή:
Το Johnnie Walker Song of Fire είναι ένα ουίσκι περιορισμένης έκδοσης που εμπνέεται από την σειρά Game of Thrones της HBO®. Η φωτιά καταβροχθίζει ό,τι αγγίζει. Λιώνει το ατσάλι για να ακονίσει την πιο αιχμηρή, την πιο θανατηφόρα λεπίδα. Η φωτιά ρέει μέσα από τις φλέβες του Οίκου Targaryen και γίνεται σάρκα με τη μορφή των δράκων του. Με τη φωτιά στο αίμα τους, οι δράκοι των Targaryen βγάζουν άγριες φλόγες. Όπως μια καυτή φωτιά, βρυχώνται το στίχο του Τραγουδιού της Φωτιάς (Song of Fire). Το Johnnie Walker καλεί τους οπαδούς του Game of Thrones να δηλώσουν την πίστη τους, Οίκος Stark ή Targaryen, Ανταρόλυκος ή Δράκος. Είτε είναι η φωτιά αυτό που επιθυμείς, είτε έχεις πάγο στις φλέβες σου, το Johnnie Walker έχει ένα Game of Thrones ουίσκι για σένα.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Johnnie Walker

Ο περιβόητος John Walker γεννιέται το 1805 στο Kilmarnock της Σκωτίας. Ο John αναπτύσσει από νωρίς το επιχειρηματικό του δαιμόνιο πουλώντας κάθε είδους προϊόντα στη γενέθλια πόλη του, μεταξύ των οποίων και δικό του ουίσκυ ήδη από το 1825. Ωστόσο, είναι ο γιός του Alexander που θα μετατρέψει την επιτυχημένη επιχείρηση σε παγκόσμιο θρύλο. Το 2009 η εταιρεία γιόρτασε δύο αιώνες επιτυχούς παρουσίας στον χώρο!