Κωδικός: 02.01.0993
Παραγωγός: Johnnie Walker
JOHNNIE WALKER BLUE LABEL KING GEORGE
609,00€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

122
Παραγωγός:
Johnnie Walker
Τύπος:
Blended Whisky
Υποτύπος:
Blended Scotch
Περιοχή:
Lowlands
Φιάλη:
70cl
Συλλεκτικό:
Ναι
Αλκοόλ:
43.0%
Περιγραφή:
Ειδική έκδοση της ναυαρχίδας της γκάμας των JohnnieWalkerπου κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό ιδιαίτερα πολυτελών και καλαίσθητων φιαλών με την ευκαιρία της επετείου της ανάδειξης της εταιρείας σε επίσημο προμηθευτή της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας από τον βασιλιά Γεώργιο τον 5ο το 1934. Σήμερα, οι φιάλες που έχουν απομείνει έχουν συλλεκτική αξία. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο και πλούσιο Whiskyπου συνδυάζει τη γευστική ένταση με την απαλότητα.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Johnnie Walker

Ο περιβόητος John Walker γεννιέται το 1805 στο Kilmarnock της Σκωτίας. Ο John αναπτύσσει από νωρίς το επιχειρηματικό του δαιμόνιο πουλώντας κάθε είδους προϊόντα στη γενέθλια πόλη του, μεταξύ των οποίων και δικό του ουίσκυ ήδη από το 1825. Ωστόσο, είναι ο γιός του Alexander που θα μετατρέψει την επιτυχημένη επιχείρηση σε παγκόσμιο θρύλο. Το 2009 η εταιρεία γιόρτασε δύο αιώνες επιτυχούς παρουσίας στον χώρο!