Κωδικός: 02.01.4018
Παραγωγός: Johnnie Walker
JOHNNIE WALKER BLUE LABEL Timorous Beasties Rare Side of Scotland Limited Edition
217,40€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

43
Παραγωγός:
Johnnie Walker
Τύπος:
Blended Whisky
Υποτύπος:
Blended Scotch
Περιοχή:
Lowlands
Φιάλη:
70cl
Αλκοόλ:
40.0%
Περιγραφή:
Περιορισμένης κυκλοφορίας έκδοση του θρυλικού Johnny Walker Limited Edition, σε φιάλη και συσκευασία με ιδιαίτερα καλαίσθητη εικαστική παρέμβαση του σκωτσέζικου design studio Timorous Beasties, που απεικονίζει τη χλωρίδα και την πανίδα της Σκωτίας.
Το Johnny Walker Blue Label αποτελείται από σπάνια και προσεκτικά επιλεγμένα single malt και grain whiskies από όλη τη Σκωτία, κάποια από τα οποία προέρχονται από αποστακτήρια “φαντάσματα” που έχουν διακόψει την λειτουργία τους και ωριμάζουν σε βαρέλια από sherry. Χαρακτηρίζεται από πολύπλοκο χαρακτήρα με αρώματα αποξηραμένων φρούτων, καπνού, μελιού, βανίλιας και γλυκών μπαχαρικών. Στο στόμα είναι μαλακό και μεστό και η επίγευση καπνιστή και επίμονης διάρκειας. Πίνεται σκέτο.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Johnnie Walker

Ο περιβόητος John Walker γεννιέται το 1805 στο Kilmarnock της Σκωτίας. Ο John αναπτύσσει από νωρίς το επιχειρηματικό του δαιμόνιο πουλώντας κάθε είδους προϊόντα στη γενέθλια πόλη του, μεταξύ των οποίων και δικό του ουίσκυ ήδη από το 1825. Ωστόσο, είναι ο γιός του Alexander που θα μετατρέψει την επιτυχημένη επιχείρηση σε παγκόσμιο θρύλο. Το 2009 η εταιρεία γιόρτασε δύο αιώνες επιτυχούς παρουσίας στον χώρο!