Κωδικός: 02.01.3210
Παραγωγός: Johnnie Walker
JOHNNIE WALKER GREEN LABEL 15 YO
52,00€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

10
Παραγωγός:
Johnnie Walker
Τύπος:
Blended Whisky
Υποτύπος:
Blended Malt
Ηλικία:
15 YO
Φιάλη:
70cl
Αλκοόλ:
43.0%
Περιγραφή:
Η μοναδική γεύση του Johnnie Walker Green Label είναι ένα ντελικάτο blend από τέσσερα σύμβολα-κλειδιά στο κόσμο των malt whiskies: Talisker, Linkwood, Cragganmore και Caol Ila. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτών των παλαιωμένων malt είναι τέλεια ισορροπημένα και δημιουργούν ένα βάθος στον χαρακτήρα του αποστάγματος που δεν μπορεί να επιτευχθεί από ένα μόνο malt whisky.Ακολουθώντας την παράδοση αριστουργηματικού blending, το Johnnie Walker Green Label είναι ένα απόλυτα ισορροπημένο blend που περιέχει μόνο single malt ουίσκι. Παρασκευάζεται από μια ποικιλία malt ουίσκι του Speyside, των Highlands, των Lowlands και των Νησιών και ωριμάζει για τουλάχιστον 15 χρόνια, προσφέροντας όλο το χαρακτήρα ενός single malt ουίσκι, αλλά με μεγαλύτερο βάθος και πιο πλούσια γευστική εμπειρία. Τα επιμέρους χαρακτηριστικά των παλαιωμένων malt ουίσκι στο Johnnie Walker Green Label είναι απόλυτα ισορροπημένα. Κάθε γουλιά αναδίδει έντονα αρώματα φρεσκοκομμένου γρασιδιού και νωπών φρούτων σε συνδυασμό με νότες καπνού από ξύλο, πιπεριού, βανίλιας και σανδαλόξυλου, καθώς και βάθος χαρακτήρα που δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ένα malt ουίσκι.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Johnnie Walker

Ο περιβόητος John Walker γεννιέται το 1805 στο Kilmarnock της Σκωτίας. Ο John αναπτύσσει από νωρίς το επιχειρηματικό του δαιμόνιο πουλώντας κάθε είδους προϊόντα στη γενέθλια πόλη του, μεταξύ των οποίων και δικό του ουίσκυ ήδη από το 1825. Ωστόσο, είναι ο γιός του Alexander που θα μετατρέψει την επιτυχημένη επιχείρηση σε παγκόσμιο θρύλο. Το 2009 η εταιρεία γιόρτασε δύο αιώνες επιτυχούς παρουσίας στον χώρο!