Περιγραφή:
Από το την περιοχή του Αμύνταιου, με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας (δεύτερη ζύμωση στη φιάλη) και χωρίς προσθήκη σακχάρων (zero dosage), δια χειρός Laurens Hartmann έχουμε την premium εκδοχή του διάσημου πλέον Ελληνικού αφρώδους, αυτή τη φορά με την παρουσία Ασύρτικου πλέον του Ξινόμαυρου. Αρώματα ζυμών, μπισκότου, ορυκτότητας και νύξεις εσπεριδοειδών στη μύτη. Μέτριο σώμα, ομαλός αφρισμός και κοφτερή οξύτητα στο στόμα. Μεγάλης διάρκειας επίγευση. Συνδυάζεται με ωμά θαλασσινά, παλαιωμένα τυριά, σέλερι.