Περιγραφή:
Αυτή η πρόταση του οινοποιού κυκλοφορεί μόνο στις εξαιρετικές εσοδείες. Η τελευταία ήταν του 2013 και ο παραγωγός περίμενε με υπομονή 4 χρόνια ώστε οι συνθήκες στο Αμύνταιο να είναι ιδανικές για τη δημιουργία του. Η τεχνολογική ωρίμαση του κρασιού (οξύτητα, σάκχαρα, φαινολική) είναι ιδανική και σε απόλυτη ισορροπία ώστε να μας δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα στο αμπέλι κι εν συνεχεία στη φιάλη. Έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων, λιαστής ντομάτας, μπαχαριών και λίγων ανθικών. Τα αρώματα ακολουθούν και στο στόμα, με πολλές ώριμες και βελούδινες ταννίνες. Μέτριο σώμα και μακρά επίγευση. Συνδυάζεται με κυνήγι, κοκκινιστά και μαγειρευτά πιάτα με έντονες κόκκινες σάλτσες.