Ένα από τα κορυφαία Ελληνικά λευκά από Chardonnay, κατά την ομόφωνη γνώμη ειδικών και αρχαρίων. Τα ευχάριστα αρώματα λευκών φρούτων, που έχουν αποκτήσει και μία διακριτικά πικάντικη διάσταση χάρη στην σύντομη ωρίμανση στο βαρέλι, καθώς και η πλούσια οξύτητά του, το καθιστούν ιδανικό συνοδό για ψητά και καπνιστά ψάρια, αλλά και για κοτόπουλο στο φούρνο.
Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Κατσαρού (Κτήμα)
Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ο Λαρισαίος γιατρός, Δημήτρης Κατσαρός αποφάσισε να αναβιώσει παλιούς αμπελώνες, φυτεύοντας αμπέλια σε υψόμετρο 700 μέτρων, στην πλαγιά του κάτω Ολύμπου, στη λιθόκτιστη Κρανιά. Ο πειραματισμός στέφθηκε με επιτυχία, με αποτέλεσμα σήμερα να απολαμβάνουμε τα κρασιά του Κτήματος Κατσαρού στα καλύτερα εστιατόρια. Η επόμενη γενιά Κατσαρού βρίσκεται ήδη στο τιμόνι και συνεχίζει την επιτυχημένη οικογενειακή συνταγή.