Το Ergo Rose διαθέτει έντονο και σύνθετο αρωµατικό χαρακτήρα και αµέσως µας θυµίζει ροδάκινο, φραµπουάζ καθώς και τριαντάφυλλο. Η γεύση του είναι ισορροπηµένη και πλούσια θυµίζοντας φρέσκα φρούτα του δάσους.
Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Λαντίδη (Κτήμα)
Με 150 στρέμματα ιδιόκτητου αμπελώνα και 50 στρέμματα συνεργαζόμενων αμπελουργών στην περιοχή της Νεμέας ο Κύπριος οινολόγος Πανίκος Λαντίδης έχει κατορθώσει μια ετήσια παραγωγή 249.000 φιάλων, εκ των οποίων εξάγει το 50% σε ΕΕ, ΗΠΑ και Καναδά. Την προσπάθεια του Λαντίδη, που ξεκίνησε το 1993, έχουν επιβραβεύσει πολλάκις διεθνείς οινικοί διαγωνισμοί.
Σχετικά Προϊόντα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.