Οι δύο σημαντικότερες ποικιλίες αμπέλου της Ελληνικής γης, το Αγιοργίτικο και το Ξινόμαυρο, συναντιούνται σε αυτό το ασυνήθιστο χαρμάνι. Το αποτέλεσμα είναι ένα ισορροπημένο και ευχάριστο ερυθρό κρασί φαγητού, που συνδυάζεται με πληθώρα πιάτων όπως ο μουσακάς, το γιουβέτσι, τα ζυμαρικά με κιμά και τα πιάτα με βάση το κόκκινο κρέας.
Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Λαντίδη (Κτήμα)
Με 150 στρέμματα ιδιόκτητου αμπελώνα και 50 στρέμματα συνεργαζόμενων αμπελουργών στην περιοχή της Νεμέας ο Κύπριος οινολόγος Πανίκος Λαντίδης έχει κατορθώσει μια ετήσια παραγωγή 249.000 φιάλων, εκ των οποίων εξάγει το 50% σε ΕΕ, ΗΠΑ και Καναδά. Την προσπάθεια του Λαντίδη, που ξεκίνησε το 1993, έχουν επιβραβεύσει πολλάκις διεθνείς οινικοί διαγωνισμοί.