Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 3-5 χρόνια
Περιγραφή:
Από τον πρωτοπόρο Κώστα Λαζαρίδη που έφερε το Ασύρτικο στην περιοχή της Δράμας το 1979. Λαμπερό, αχνόξανθο, με διακριτικές πράσινες ανταύγειες. Φινετσάτη μύτη, με περάσματα χαμομηλιού, λεμονανθών και τσακμακόπετρας. Μεστό, καλοδομημένο και επίμονο, καταφέρνει να δίνει συγχρόνως την αίσθηση του πλούτου και της ζωντάνιας. Μακρύ τελείωμα, με λεμονάτες μνήμες. Συνδυάζεται με ψάρια τηγανητά, ντοματοκεφτέδες, τυροκροκέτες, φάβα, κουνέλι κρασάτο, ακόμα και ομελέτες.