Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 1-2 χρόνια
Περιγραφή:
Φρέσκο και δροσερό κρασί από την ποικιλία Gamay. Φρουτώδη αρώματα φράουλας αναδύονται στη μύτη, ενώ το στόμα ακολουθεί με πιο ώριμη εκδοχή του φρούτου. Απολαύστε το στους 14-16 °C, ενώ μπορείτε να το κρατήσετε στην κάβα σας για 2-5 χρόνια. Συνδυάζεται άριστα με Ελληνικούς μεζέδες, μουσακά, ψητό ψάρι στη σχάρα, σολομό στη σχάρα, μοσχάρι τατάκι, μπριζόλα ταρτάρ, τερίνα κουνελιού & χοιρινού, ψητό μοσχάρι, σαλάτα από στήθος πάπιας, σκληρά κίτρινα τυριά.