Περιγραφή:
Ένας ξεχωριστός επιδόρπιος οίνος με πολύ ιδιαίτερο τρόπο παραγωγής που περιλαμβάνει ξεχωριστή παλαίωση για κάθε ποικιλία σε solera για 12 χρόνια και στη συνέχεια από κοινού παλαίωση για άλλα 3 χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και κρεμώδες γλυκό sherry που σερβίρεται στους 10-12 ºC και μπορεί να συνδυαστεί τόσο με γλυκά όσο και αλμυρά εδέσματα όπως κρεμώδη τυριά και foie gras. Πίνεται και σκέτο με παγάκια και μία φέτα πορτοκάλι.