Περιγραφή:
Εξαιρετικής ποιότητας επιδόρπιος οίνος από τον Markus Molitor και το διάσημο αμπελοτόπι Wehlener Klosterberg, που παράγεται σε συγκεκριμένες μόνο χρονιές, όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να παγώσει ο χυμός του σταφυλιού εντός της ράγας πριν τον τρύγο. Πολύπλοκος και κομψός χαρακτήρας με τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη γλυκύτητα και την οξύτητα και σχεδόν ατελείωτη επίγευση με την υφάλμυρη αίσθηση που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμμένη κατηγορία κρασιών. Πίνεται σκέτο ως επιδόρπιο, σε συνδυασμό με τάρτες και κομπόστες φρούτων ή για τους πιο τολμhρούς με fois-gras και έντονα τυριά όπως Blue Stilton και Roquefort.