Περιγραφή:
Tο λευκό πιπέρι Penja συλλέγεται όταν έχει ωριμάσει στην περιοχή Moungo (Καμερούν) και στη συνέχεια αποξηραίνεται στον ήλιο. Όλα τα στάδια παραγωγής (συγκομιδή, διαβροχή, πλύση, ξήρανση, διαλογή) διεξάγονται εξ ολοκλήρου με το χέρι, κυρίως από τα έμπειρα χέρια των τοπικών γυναικών του χωριού. Το πιπέρι Penja έχει αποκτήσει παγκόσμια γαστρονομική φήμη. Το 2014 έγινε το πρώτο προϊόν της αφρικανικής ηπείρου που απέκτησε την προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη (PGI). Τα ηφαιστειακά εδάφη της Penja δίνουν στο λευκό πιπέρι φρέσκα αρώματα μενθόλης και καμφοράς.