Περιγραφή:
Πρόκειται για ένα γαστρονομικό Pinot Noir που συνδυάζεται υπέροχα με πάπια και άλλα πουλερικά και κυνήγι και, φυσικά, μαγειρευτά. Θα ταιριάζει καλά με ψητά ορτύκια, κοτόπουλο ή χοιρινό κρέας, αλλά και με λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός και ο τόνος. Παραδοσιακά ελληνικά πιάτα από την μακεδονίτικη κουζίνα, που περιλαμβάνουν αποξηραμένα φρούτα, όπως δαμάσκηνο ή σύκα, βρίσκονται επίσης στη γκάμα του. Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου σε ποτήρια κρασιού τύπου μπαλονιού, αφού του επιτρέπεται να αναπνέει για τουλάχιστον 20 λεπτά, ιδανικά σε μια καράφα κρασιού.