Κωδικός: 02.01.3459
Παραγωγός: Nikka
NIKKA COFFEY GIN
47,50€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

10
Παραγωγός:
Nikka
Είδος:
Gin
Τύπος:
World Gin
Χώρα:
Ιαπωνία
Φιάλη:
700ml
Αλκοόλ:
47.0%
Περιγραφή:
Γνωστότερη για τα Whisky της, η εταιρεία Nikka παράγει εδώ και χρόνια Vodka και Gin για την Ιαπωνική αγορά. Αυτό είναι το πρώτο Gin της προορισμένο για...διεθνή καρριέρα. Το απόσταγμα βάσης παράγεται στους αποστακτήρες Coffey που αποτελούν σήμα κατατεθέν της εταιρείας, και στη συνέχεια αρωματίζεται με εξωτικά εσπεριδοειδή (yuzu, kabosu, amanatsu, shikwasa), μήλα και πιπέρι sanso. Το αποτέλεσμα είναι ένα ιδιαίτερο Gin με τυπικά Ιαπωνικό χαρακτήρα, με φρεσκάδα, ισορροπία και έναν μοναδικό συνδυασμό φρουτωδών και μπαχαρένιων αρωμάτων.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Nikka

Όνομα ταυτισμένο με το Γιαπωνέζικο ουίσκυ, που ιδρύθηκε από τον πρωτοπόρο Masataka Taketsuru στα μέσα του 20ου αιώνα. Με γνώσεις στην απόσταξη του sake από την οικογένειά του, σπουδές χημείας στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και επαγγελματική εμπειρία σε γνωστό αποστακτήριο της εποχής στα Highlands, ο Masataka γύρισε στην Ιαπωνία και συνεργάστηκε με την εταιρεία Kotobukiya (μετέπειτα Suntory), μέχρι να ξεκινήσει την δική του προσπάθεια, με δύο πρότυπα αποστακτήρια, που εν τέλει πήρε σάρκα και οστά με την δημιουργία της Nikka. Σήμερα η εταιρεία ανήκει στον κολοσσό Asahi Breweries.