Κωδικός: 02.01.3460
Παραγωγός: Nikka
NIKKA COFFEY VODKA
44,50€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

9
Παραγωγός:
Nikka
Είδος:
Vodka
Τύπος:
Plain Vodka
Χώρα:
Ιαπωνία
Φιάλη:
700ml
Αλκοόλ:
40.0%
Περιγραφή:
Γνωστότερη για τα Whisky της, η εταιρεία Nikka παράγει εδώ και χρόνια Vodka και Gin για την Ιαπωνική αγορά. Αυτή είναι η πρώτη Vodka της προορισμένη για...διεθνή καρριέρα. Παράγεται από καλαμπόκι και κριθάρι που αποστάζονται στους αποστακτήρες Coffey που αποτελούν σήμα κατατεθέν της εταιρείας και φιλτράρεται σε ξυλάνθρακα λευκής σημίδας για να αποκτήσει τον ισορροπημένο και απαλό χαρακτήρα της.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Nikka

Όνομα ταυτισμένο με το Γιαπωνέζικο ουίσκυ, που ιδρύθηκε από τον πρωτοπόρο Masataka Taketsuru στα μέσα του 20ου αιώνα. Με γνώσεις στην απόσταξη του sake από την οικογένειά του, σπουδές χημείας στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και επαγγελματική εμπειρία σε γνωστό αποστακτήριο της εποχής στα Highlands, ο Masataka γύρισε στην Ιαπωνία και συνεργάστηκε με την εταιρεία Kotobukiya (μετέπειτα Suntory), μέχρι να ξεκινήσει την δική του προσπάθεια, με δύο πρότυπα αποστακτήρια, που εν τέλει πήρε σάρκα και οστά με την δημιουργία της Nikka. Σήμερα η εταιρεία ανήκει στον κολοσσό Asahi Breweries.