Κωδικός: 02.01.2052
Παραγωγός: Nikka
NIKKA TAKETSURU 25 YO
776,30€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

155
Παραγωγός:
Nikka
Τύπος:
Malt Whisky
Υποτύπος:
Japanese Blend
Χώρα:
Ιαπωνία
Ηλικία:
25 YO
Φιάλη:
70cl
Συλλεκτικό:
Ναι
Αλκοόλ:
43.0%
Περιγραφή:
Ελάχιστες φιάλες από αυτό το Γιαπωνέζικο αριστούργημα έχουν έρθει στην Ευρώπη. Φτιαγμένο από malts των αποστακτηρίων Yoichi και Miyagikyo, που έχουν παλαιώσει για τουλάχιστον 25 χρόνια, είναι πλούσιο σε αρώματα καπνού, σταφίδας και μελιού. Ένα ουίσκυ-εμπειρία.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Nikka

Όνομα ταυτισμένο με το Γιαπωνέζικο ουίσκυ, που ιδρύθηκε από τον πρωτοπόρο Masataka Taketsuru στα μέσα του 20ου αιώνα. Με γνώσεις στην απόσταξη του sake από την οικογένειά του, σπουδές χημείας στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και επαγγελματική εμπειρία σε γνωστό αποστακτήριο της εποχής στα Highlands, ο Masataka γύρισε στην Ιαπωνία και συνεργάστηκε με την εταιρεία Kotobukiya (μετέπειτα Suntory), μέχρι να ξεκινήσει την δική του προσπάθεια, με δύο πρότυπα αποστακτήρια, που εν τέλει πήρε σάρκα και οστά με την δημιουργία της Nikka. Σήμερα η εταιρεία ανήκει στον κολοσσό Asahi Breweries.