Περιγραφή:
Ένα γλυκό μοσχάτο κρασί από τρία διαφορετικά αμπελοτόπια της Σάμου. Η αρμονία και η φρεσκάδα που το χαρακτηρίζουν σε συνδυασμό με τα πλούσια αρώματα του μοσχάτου Σάμου, το οποίο αφυδατώνεται κάτω από τον ελληνικό ήλιο, συνθέτουν ένα κρασί με πλήρη ισορροπία ανάμεσα στη γλυκύτητα και την οξύτητά του. Η 19μηνη παλαίωση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, μέτριου και ελαφρού «ψησίματος», αναδεικνύουν την έκφραση των διαφορετικών terroir. Χρυσαφί χρώμα, γλυκά ανθικά αρώματα στη μύτη, πλούσιο στόμα με γεύσεις φρούτων, βανίλιας, μελιού και περγαμόντου συνθέτουν ένα φρέσκο-παλαιωμένο, εξαιρετικό, γλυκό μοσχάτο. Πίνεται μόνο του, ενώ συνδυάζεται με έντονα αλμυρά τυριά (blue cheese), γκοργκοντζόλα, επιδόρπια.