Κωδικός: 01.06.0283
Παραγωγός: Penfolds
PENFOLDS GRANGE SHIRAZ 2014
793,60€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

159
Παραγωγός:
Penfolds
Χρώμα:
Ερυθρό
Τύπος:
Ξηρός
Χώρα:
Αυστραλία
Περιοχή:
South Eastern Australia
Ονομασία Προέλευσης:
South Australia
Ποικιλία:
Shiraz
Χρονιά:
2014
Φιάλη:
750ml
Δυνατότητα Παλαίωσης:
Βαθιάς παλαίωσης
Αλκοόλ:
14.5%
Περιγραφή:
Ένα από τα εμβληματικότερα κρασιά της Αυστραλίας, το Penfolds Grange, παράγεται από σταφύλια της ποικιλίας Shiraz από τα καλύτερα αμπελοτόπια της Νότιας Αυστραλίας. Η ζύμωση ξεκινάει σε ανοξείδωτες δεξαμενές και ολοκληρώνεται σε δρύινα βαρέλια, ενώ η ωρίμανση γίνεται σε βαρέλια 300 λίτρων για 18-20 μήνες. Πρόκειται για ένα στιβαρό και πληθωρικό ερυθρό με τεράστιες δυνατότητες παλαίωσης που συνδυάζεται με πληθωρικά πιάτα με βάση το κόκκινο κρέας και το κυνήγι και ώριμα κίτρινα τυριά.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Penfolds

Το διασημότερο οινοποιείο της Αυστραλίας ήταν και από τα πρώτα της χώρας, καθώς ιδρύθηκε το 1844. Σήμερα διαθέτει μονάδες σε όλη – ουσιαστικά – την Αυστραλία, ενώ παράγει μία ευρύτατη γκάμα κρασιών, που ξεκινάει από απλές και καθημερινές ετικέτες και φτάνει μέχρι συλλεκτικά και σπάνια κρασιά. Κορωνίδα της το περίφημο “Grange”, ένα από τα κορυφαία ερυθρά κρασιά της Αυστραλίας και του κόσμου.