Κωδικός: 02.01.3579
ΠΟΛΥΚΑΛΑ ΛΙΚΕΡ "ΑΖΕΝ" ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΣΕ ΚΑΡΑΦΑ
23,00€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

5
Παραγωγός:
Ποτοποιία Πολυκαλά
Είδος:
Liqueur
Χώρα:
Ελλάδα
Περιοχή:
Αθήνα
Φιάλη:
700ml
Αλκοόλ:
21.0%
Περιγραφή:
Ελληνικό λικέρ βασισμένο σε παραδοσιακή συνταγή 100 και πλέον χρόνων, με πλούσιο αρωματικό προφίλ και πολυτελή εμφάνιση. Πίνεται ως απεριτίφ αλλά και σαν χωνευτικό μετά από ένα πλούσιο γεύμα, σκέτο ή με τριμμένο πάγο, ή ακόμα ως συστατικό ενός κοκτέιλ.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Ποτοποιία Πολυκαλά

Το ανήσυχο πνεύμα και η λαχτάρα του για ανακάλυψη και δημιουργία τον ώθησαν στην ίδρυση της ποτοποιίας Πολυκαλά στο Ληξούρι, το 1897. Η σύγχρονη εποχή, βρίσκει την ποτοποιία Πολυκαλά στην περιοχή του Βοτανικού, στην Αθήνα. Η Ρένα Πολυκαλά, αισίως 4η γενιά ποτοποιών, μαζί με τον πατέρα της Γιώργο Πολυκαλά, συνεχίζει με αμείωτο κέφι και μεράκι την παραγωγή αλκοολούχων ποτών, σε ένα δίκτυο πελατών που καλύπτει πλέον όλη την Ελλάδα. Οι μυστικές συνταγές των λικέρ του προπάππου Β. Πολυκαλά δουλεύονται με την ίδια αφοσίωση και βαφτίζονται «Συλλογή Πολυκαλά 1897», συνδυάζονται με τη σύγχρονη εποχή και οι γεύσεις εξελίσσονται και απογειώνονται, οι συσκευασίες αντικαθίστανται με νέες πολυτελείς φιάλες, νέα προϊόντα και προτάσεις μπαίνουν στο προσκήνιο και το όνομα Πολυκαλά γίνεται συνώνυμο με την ποιότητα και το καλό γούστο.