Περιγραφή:
To 2012 σε μια αγροτική περιοχή στην πολιτεία Oaxaca του Μεξικό, μια μικρή κολεκτίβα ξεκινά να παράγει μια μοναδική σειρά από artesanal mescal χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους απόσταξης χωρίς πρόσθετα. Η Quiquiriqui Mezcal Madrecuishe από 100% αγαύη madrecuishe, καβουρδίστηκε σε πήλινους λάκκους πριν από τη ζύμωση και την απόσταξη της και ξεκουράστηκε για δύο εβδομάδες. Οι φυτικές νότες πράσινου πιπεριού και βοτάνων στην μύτη συνδυάζονται ευχάριστα με τα ζεστά μπαχαρικά που κατακλύζουν τον ουρανίσκο, ισορροπημένη επίγευση.