Κωδικός: 02.02.0047
Παραγωγός: Rhum Rhum
RHUM RHUM LIBERATION 2017
240,00€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

48
Παραγωγός:
Rhum Rhum
Είδος:
Rum
Τύπος:
Golden
Χώρα:
Γαλλία
Φιάλη:
70cl
Αλκοόλ:
45.0%
Περιγραφή:
Ένα εκλεκτό rhum agricole, φτιαγμένο στο νησάκι Marie Galante, στη Γουαδελούπη. Μοναδικό σε αρωματική ένταση και πολυπλοκότητα, θα γοητεύσει τους φαν του είδους, που θα το απολαύσουν είτε σκέτο, είτε σε κάποιο κοκτέιλ ή long drink.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Rhum Rhum

Τρία συστατικά χρειάζονται για να φτιάξει κανείς το καλύτερο ρούμι στον κόσμο. Τους καλύτερους στο είδος τους, την καλύτερη πρώτη ύλη και ένα όραμα.Συστατικά:Luca Gargano: Εάν δεν σας λέει τίποτα το όνομα του, τότε δεν γνωρίζεται πολλά για το ρούμι. Όλη του η ζωή και οι δραστηριότητες κινούνται γύρω από το ρούμι. Εκτός των άλλων, ο ίδιος και η ομάδα του είναι αυτοί που πασχίζουν να φτιάξουν την παγκόσμια κατηγοριοποίηση στο ρούμι.Gianni Capovilla: Θεωρείται από πολλούς και όχι άδικα, ο μεγαλύτερος, εν ζωή, αποσταγματοποιός, όχι μόνο γιατί αποστάζει και παράγει, ότι μπορεί να βάλει ο νούς σας, αλλά επειδή σχεδιάζει τους άμβυκες μόνος του. Marie-Galante (Γουαδελούπη): Το μέρος του πλανήτη με τις καλύτερες κληματολογικές συνθήκες για την καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου.Όραμα: Το καλύτερο Agricole ρούμι στον κόσμο. Έτσι λοιπόν, στο όχι και μακρινό 2004, ο “θεός του ρουμιού” ΄ζήτησε από τον “Θεό της απόσταξης” να πάνε στο νησάκι Marie-Galante και να φτιάξουν το καλύτερο Agricole ρούμι στον κόσμο. Έτσι σχεδιάστηκαν και εγκαταστάθηκαν δύο άμβυκες στο αποστακτήριο Bielle και το 2008 “γεννήθηκε” το Rhum Rhum.