Περιγραφή:
Μοναδικός επιδόρπιος οίνος από 85% Ασύρτικο και 15% Αηδάνι, οινοποιημένο με παραδοσιακές μεθόδους: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για 40-60 ημέρες, Ανάμιξη 3 επιλεγμένων εσοδειών, ελάχιστη παραμονή 12 έτη σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια και παλαίωση στη φιάλη. Αποτέλεσμα, ένα βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα, γεμάτο σώμα και σαγηνευτικά αρώματα μελιού, αποξηραμένου πορτοκαλιού, σύκων, χουρμά και μαρμελάδας ροδάκινου, κόκκων καφέ, μπαχαρικών και καραμελωμένων φρούτων. Βελούδινο στο στόμα με πολυπλοκότητα, παχύρευστο και γεμάτο. Επίμονο τελείωμα με νότες αποξηραμένων και ψημένων πυρηνόκαρπων φρούτων, σύκων, σοκολάτας και γλυκών μπαχαρικών. Συνδυάζεται με επιδόρπια με βάση τη σοκολάτα ή τον καφέ, παλαιωμένα τυριά, φουά γκρα.