Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 3-5 χρόνια
Περιγραφή:
Ένα κλασικό νησιώτικο λευκό, από το Κτήμα Σιγάλα στη Σαντορίνη, με βάση τη λιγότερο γνωστή, αλλά άκρως ενδιαφέρουσα, ντόπια ποικιλία Αηδάνι και παραμονή με τις οινολάσπες για 9 μήνες.. Διακριτικά αρώματα καλοκαιρινών φρούτων και ορυκτών στη μύτη, ευχάριστο, μαλακό, με ωραία αρώματα & στόμα με τονισμένη οξύτητα που διακρίνεται η μεταλλικότητα, ως ιδίωμα του terroir της Σαντορίνης σε ένα κρασί που προορίζεται για να συνοδεύει ψάρια και θαλασσινά στο τηγάνι ή μαγειρεμένα σε ελαφριές λευκές σάλτσες.