Περιγραφή:
Για την δημιουργία της Tapatio Blanco 110 proof, τα Agave Pina συλλέγονται από τον Jimadores, ψήνονται αργά για 4 ημέρες και μετά συνθλίβονται για να εξαχθεί το Mosto. Ζυμώνεται από μια καλλιέργεια ζύμης 80 ετών, αποστάζεται με διπλή απόσταξη σε Tequilano Pot Stills, και ξεκουράζεται για 6 μήνες σε ανοξείδωτο ατσάλι και στη συνέχεια φιλτράρεται και εμφιαλώνεται στα 110proof ή στους 55%abv. Αυτή η απαιτητική και χειροποίητη συνάμα διαδικασία διατηρεί την αίσθηση, την υφή και το ιξώδες του στόματος της Blue Agave, που καλλιεργείται .