Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 2-3 χρόνια
Περιγραφή:
Ιδιαίτερο Μοσχοφίλερο από αμπελώνα που βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων στην καρδιά της ζώνης της Μαντινείας και οινοποιείται σε δρύινα Γαλλικά βαρέλια όπου ωριμάζει για λίγους μήνες. Έτσι, τα τυπικά αρώματα του Μοσχοφίλερου (τριαντάφυλλο, λεμόνι) εμπλουτίζονται με εκείνα του βαρελιού (βανίλια, καπνός) σε ένα αρμονικό και απολαυστικό σύνολο, ενώ η υφή κερδίζει σε λιπαρότητα και όγκο. Ταιριάζει με καπνιστό σολομό, ψητό καλαμάρι και πιάτα πουλερικών και ψητών ψαριών.