Κωδικός: 02.02.0049
Παραγωγός: Cocchi
VERMOUTH di TORINO RISERVA LA VENARIA REALE COCCHI 500ml
71,90€

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop. Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αφορούν στις αποθήκες του kylix.gr και όχι στο φυσικό μας κατάστημα.

14
Παραγωγός:
Cocchi
Είδος:
Vermouth
Τύπος:
Vermouth
Χώρα:
Ιταλία
Φιάλη:
50cl
Αλκοόλ:
18.0%
Περιγραφή:
Ένα ultra-premium vermouth που δημιουργήθηκε από τον ιστορικό οίκο Cocchi για την επέτειο των 125 χρόνων του οινοποιείου και παράγεται σε πολύ περιορισμένες φιάλες. Η συνταγή και η επιλογή των βοτάνων του χαρίζουν μοναδική προσωπικότητα που ανάγεται στο στυλ των ιστορικών Vermouth του βασιλείου του Παδεμοντίου. Το κρασί βάσης είναι ένα ξηρό μοσχάτο και τα βότανα που χρησιμοποιούνται δίνουν έναν μοναδικό συνδυασμό βαλσαμικών αρωμάτων και φρεσκάδας. Πίνεται σκέτο ως χωνευτικό ή με πάγο και φλοιό λεμονιού αλλά θα μπορούσε να αναμιχθεί με Bourbon ή Rye Whisky.

Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Cocchi

Ο Erik Lorincz είναι ο “Πάπας” για τους απανταχού bartenders ετούτου του κόσμου και μέχρι πρότινος head bartender στο Savoy του Λονδίνου. Όταν λοιπόν του ζητήθηκε να δημιουργήσει το νέο martini cocktail του James Bond για την ταινία Skyfall το Cocchi Americano ήταν ένα από τα συστατικά του. Από το μακρινό 1891 που ο Giulio Cocchi (Κόκκι), αποφασίζει να κάνει στροφή στην πετυχημένη καριέρα του και από ζαχαροπλάστης (pastry chef) να γίνει παραγωγός αρωματισμένου κρασιού ως απεριτίφ και Βερμούτ (Vermouth) υψηλής ποιότητας το Barolo Chinato, το Aperitivo Americano και το Storico Vermouth di Torino απογειώνουν την εταιρεία και μπαίνουν στα μεγαλύτερα bar του κόσμου και χρησιμοποιούνται από τους καλύτερους bartenders όλου του κόσμου.**Storico Vermouth di Torino, “Best Sweet Vermouth" 2014 Bartender's Best Awards" competition **Storico Vermouth di Torino, “Best Selling Vermouth“ 2020 Drinks International **Storico Vermouth di Torino, “Top Trending Vermouth“ 2020 Drinks International