Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 2-3 χρόνια
Περιγραφή:
Ο Γιάννης Βογιατζής, καταξιωμένος οινολόγος και "πατέρας" της άγνωστης Κοζανίτικης ποικιλίας Τσαπουρνάκος, "ξαναχτυπά" με ένα φρέσκο ερυθρό κρασί από την ποικιλία αυτή. Στη μύτη είναι εκφραστικό με πλούσιο φρουτώδη χαρακτήρα, ενώ στο στόμα είναι βελούδινο και απολαυστικό, με τέλεια διάρκεια. Πίνεται σκέτο, ως κέρασμα σε ποτήρι, ενώ μπορεί να συνοδεύσει ποικιλίες τυριών, κεφτέδες, μπιφτέκια και άλλα καθημερινά κρεατικά.