Ο Κωνσταντίνος Βρυνιώτης αναβίωσε την ποικιλία Βραδιανό, παλιά ποικιλία της Β. Εύβοιας. Το κρασί διαθέτει έντονο ρουμπινί χρώμα, σύνθετα αρώματα κερασιού, βύσσινου, ινδοκάρυδου, αμύγδαλου και μπαχαρικών. Μαλακό στο στόμα με καλοδομημένες ταννίνες και μακρά επίγευση. Συνοδεύει κυνήγι, ψητά κρεατικά ή μαγειρεμένα και ποικιλία αλλαντικών.
Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορά Online ή τηλεφωνική από το e-shop.
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Βρυνιώτη (Οινοποιία)
Η οικογενειακή οινοποιία Βρυνιώτη βρίσκεται στο μικρό χωριό Γιάλτρα της βόρειας Εύβοιας, 14 χιλιόμετρα από την Αιδηψό. Ο ιδιόκτητος αμπελώνας των 100 στρεμμάτων απλώνεται στα Γιάλτρα Αιδηψού και στους πρόποδες του όρους Τελέθριο σε υψόμετρο 200 έως 450 μέτρων. Στις πλαγιές τους καλλιεργούνται οι ερυθρές ελληνικές ποικιλίες του Βραδυανού, παλαιά ποικιλία της βόρειας Εύβοιας που αναβίωσαν με φροντίδα οι άνθρωποι του οινοποιείου Βρυνιώτη, της επίσης ευβοιώτικης Μαυροκουντούρας και της κοσμοπολίτικης Syrah, πλάι στις λευκές ελληνικές ποικιλίες του Ασύρτικου, της Μαλαγουζιάς, του Αηδανιού και της Μονεμβασιάς