Δυνατότητα Παλαίωσης:
Πιείτε το έως τα επόμενα 3-5 χρόνια
Περιγραφή:
Ιδιαίτερη έκφραση της Μαλαγουζιάς, αφού ζυμώνει με ιθαγενείς ζύμες σε δρύινα βαρέλια όπου παραμένει για 12 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός των χαρακτηριστικών αρωμάτων της ποικιλίας (βερίκοκο, εσπεριδοειδή, λευκά άνθη) με εκείνα της δρυός (βανίλια, νότες ξηρών καρπών). Στο στόμα έχει σχετικά πλούσιο σώμα, καλή ισορροπία και επίγευση ικανοποιητικής διάρκειας. Συνδυάζεται με λιπαρά ωάρια στα κάρβουνα, οστρακόδερμα, κοτόπουλο ψητό ή με λευκές σάλτσες και κίτρινα τυριά.