Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ένα wine omakase δείπνο (η επιλογή των πιάτων είναι αποκλειστικά στα χέρια του chef, “we leave it up to the chef”) στο διεθνούς φήμης εστιατόριο Matsuhisa.
Τα προσεκτικά επιλεγμένα πιάτα συνδυάστηκαν εξαιρετικά με τα κρασιά του κτήματος Τσέλεπος, αναδεικνύοντας έτσι την πολυπλοκότητα και τον πλούσιο χαρακτήρα του Ασύρτικου.
Δοκιμάστηκαν οι παρακάτω ετικέτες:
Τσέλεπος- Κάναβα Χρυσού Σαντορίνη 2020
Τσέλεπος- Κάναβα Χρυσού Σαντορίνη 2019
Τσέλεπος- Κάναβα Χρυσού Λαούδια 2020
Τσέλεπος- Κάναβα Χρυσού Νυχτέρι 2020
και συνδυάστηκαν με τα εξής πιάτα:
White Fish Dry Miso, Matsuhisa Sushi Selection, Matsuhisa Sashimi salad, Sea bass Jalapeno dressing & Nobu cheesecake αντίστοιχα.
Η βραδιά πραγματοποιήθηκε με τη σύμπραξη της εταιρείας Οινόκοσμος.