Ο καιρός και η διάθεση έχουν αλλάξει, οι ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν και είμαστε όλοι έτοιμοι για ξεκούραση, πλούσιο φαγητό και νόστιμα κρασιά!
Οι sommeliers της κάβας Kylix και του kylix.gr σας προτείνουν τους ιδανικούς συνδυασμούς για τα πιάτα των ημερών και εγγυόμαστε ότι το γευστικό αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!
Κριθαρότο με καραβίδες με το πλούσιο και ισορροπημένα αρωματικό Chateau Roubine Lion & Dragon Rose 2020.
Μαγειρίτσα με το αυστηρό και τραγανό Henri Bourgeois Sancerre blanc La Chapelle des Augustins 2017.
Αρνάκι στη σούβλα με το πληθωρικό και πικάντικο Lacules Estate Syrah 2018.
Πασχαλινά κουλουράκια με το ισορροπημένο και εντυπωσιακό Petit Guiraud Sauternes 2016.
Cheers!